Concursul Dr. Oetker Mixuri pentru prajituri 2012 - www.cofetariadeacasa.ro


Daca iti plac deserturile rafinate, facute usor si bine cu Mixurile de la Dr. Oetker, atunci sigur vrei sa participi la campania promotionala organizata in perioada 13.08. - 28.10.2012.Cumperi cel putin unul din produsele care participa la promotie si descoperi codul unic de pe eticheta promotionala.
Cu acest cod unic te inscrii in Concursul Dr. Oetker Mixuri pentru prajituri 2012 - "Castiga propria ta cofetarie de acasa".
Produse participante: Mix pentru 9 Torturi, Mix pentru Papanasi, Mix pentru Chec, Mix pentru Gogosi , Mix pentru Muffins, Mix pentru Cioco Muffins, Mix pentru Prajitura Musuroi de cartita, Mix pentru Prajitura Melba cu piersici, Mix pentru Prajitura Paradis tropical cu ananas, Mix pentru Prajitura Rapsodie cu visine, Mix pentru Tiramisu, Mix pentru Profiterol, Mix pentru Tort de ciocolata, Mix pentru Tort diplomat, Mix pentru Savarine, Mix pentru Ecler, Mix pentru Sufleu.
Cum te inscrii:
- prin SMS la 1749 trimiti codul unic;
- online, accesand site-ul www.cofetariadeacasa.ro, unde introduci codul unic si nr. tau de telefon mobil.
Premii: -zilnice: 385 forme de prajituri Gourmet; - saptamanale: 11 aparate espresso; - marele premiu: un voucher Domo de 10000 lei pentru bucataria ta.

Concursul Dr. Oetker Mixuri pentru prajituri 2012 - www.cofetariadeacasa.ro - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org