Concurs Fulga 2012 pe www.fulgapromo.ro. - Fulga te scoate la joaca

S.C. Albalact S.A., producatorul lactatelor marca Fulga, organizeaza in perioada 10.08.2012 – 30.09.2012 campania promotionala "Fulga te scoate la joaca!" - "Castiga o vaca mai mare ca tine". 
Depinde... de mine sau de vaca? Glumim si noi...
Promotia se desfasoara numai in locatiile mentionate in regulamentul campaniei, pe care il citesti pe internet la pagina www.fulgapromo.ro/html/regulament.pdf.
Cum participi la Concursul Fulga 2012 "Fulga te scoate la joaca": - cumperi pe un singur bon produse Fulga participante in campanie, in valoare de 10 lei, primesti un card pe care descoperi codul promotional (prin razuire) si vezi pe loc daca ai castigat un premiu instant (o jucarie Fulga din plus, un fulgometru sau o cutie de lapte Fulga cu diverse arome). 
Mai departe, razuiesti si codul unic de pe card si te inscrii in tragerea la sorti prin SMS la nr. 1839 sau pe internet, la adresa www.fulgapromo.ro, urmand pasii stabiliti acolo (la ultima pagina). Poti castiga una dintre cele 40 console Xbox Kinect sau una dintre cele 8 jucarii Fulga uriase de 140 cm.
Castigatorii vor fi anuntati pe www.fulgapromo.ro.

Concurs Fulga 2012 pe www.fulgapromo.ro. - Fulga te scoate la joaca - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org