Concurs Dr Oetker - Original Pudding 2012 pe www.impartedragostea.ro

Concurs Dr. Oetker - Original Pudding pe www.impartedragostea.ro este ocampanie promotionala prin care rasfatam pe cei mai mici dintre noi si pe noi deopotriva. Promotia se numeste "Imparte dragostea" si se desfasoara intre 03.09.2012 si 18.11.2012.
Daca va plac deserturile de la Dr. Oetker, cumparati cel putin unul dintre produsele promovate prin campanie: Original Pudding praf de budinca cu gust de vanilie, cu gust de ciocolata sau cu gust de capsuni. Pe ambalajul obisnuit este aplicata eticheta promotionala, pe care o desfaceti si descoperiti codul promotional.
Cum inscrieti codurile in concurs:
- prin SMS la nr. 1711, cu toate datele prevzute de Regulamentul campamiei (vezi la http://www.impartedragostea.ro/html/pdf/regulament.pdf);
- pe internet, prin accesarea paginii de web www.impartedragostea.ro. Aici trebuie sa completati formularul de participare cu toate datele cerute.
La extragerea la sorti poti castiga:
- un ursulet Teddy Bear cu insigna (din cei 1000 in total);
- marele premiu: o excursie la Teddy Bear World in Hawaii si 1000 lei.
Pe pagina oficiala Dr. Oetker Pudding sunt povesti de ascultat, jocuri si retete pentru copii si parinti. Mai multe informatii despre concurs si despre celelalte promotii Dr. Oetker aflati intrand pe www.oetker.ro/ .

Concurs Dr Oetker - Original Pudding 2012 pe www.impartedragostea.ro - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org