Ziua Mondiala a Mediului 5 iunie 2012 Iasi

Opera Nationala Romana Iasi a lansat vineri, 11 mai 2012, o campanie de stimulare a activitatilor culturale si ecologice ale iesenilor: proiectul OPERA VERDE.
Astfel, cetatenii care duc minim 5 kg de maculatura de hartie la sediul Operei iesene din Str. Agatha Barsescu nr.18 (intrarea din spate a Teatrului National Iasi), primesc un bilet gratuit la concertul Tierra sin pan, Juniorii Operei si alti invitati surpriza ce se va desfasura in data de 5 Iunie 2012 (Ziua Mondiala a Mediului) in gradina publica Palas.
Maculatura poate fi alcatuita din ziare si reviste de care v-ati saturat/plictisit, caiete folosite, materiale promotionale (precum pliantele si brosurile publicitare pe care le gasiti in cutia postala sau pe scarile blocului), cutii de carton de la diverse obiecte cumparate, etc.
In functie de cantitatea de maculatura adusa, participantii la proiectul Opera Verde pot castiga unul dintre premiile oferite de partenerii institutiei de cultura.

Ne dorim sa reintalnim asemenea proiecte mai des, in toate mediile culturale, educationale sau de divertisment, pentru ca o atitudine se formeaza prin educatie, iar educatia se face prin proiecte, prin initiativa.
Reciclarea inseamna reinnoire, sansa la viata, viitor.

Ziua Mondiala a Mediului 5 iunie 2012 Iasi - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org