Cand iti strica sportul pielea

Este o parere generala ca exercitiile fizice actioneaza ca un panaceu asupra organismului iar efectele lor benefice sunt arhicunoscute. Exista insa tipuri de miscare si afectiuni ale pielii care nu se impaca deloc.
Sportul are ca rezultate exigenarea si irigarea intensa a tesuturilor, tonifica pielea si ii dau un aspect stralucitor si sanatos. Exista insa tipuri de exercitii fizice care agraveaza afectiunile pielii deja instalate. Alege-ti antrenamentul in functie de gradul de rezistenta fizica, dar si de problemele pielii.

Contra:
Alergatul intensiv nu se impaca, in general, cu sanatatea pielii, pentru ca poate produce ruperea firelor de elastina si colagen din straturile pielii.

Fitnessul si, in general, exercitiile de forta statice, in timpul carora transpiri mult, agraveaza situatii delicate ale pielii, precum rozaceea, eczemele sau psoriazisul.

Exercitiile pentru musculatura fietii nu aduc nici un beneficiu pe termen lung. Din contra, efectuate vreme indelungata, determina aparitia mai multor riduri in zonele suprasolicitate. Aspectul tanar al fetei este dat de grasimea de sub piele, nu de muschii fetei.

Cand iti strica sportul pielea - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org