Perfectil pret in farmacii

Perfectil este un supliment nutritiv si a fost conceput pentru sanatatea si stralucirea parului, pielii si unghiilor.
Produs de Vitabiotics Franta, este nr. 1 in Marea Britanie.
Are un continut bogat in vitaminele si acizii necesari corpului tau pentru a ramane sanatos. Absolut natural, cu zero efecte adverse, Perfectil te ajuta sa ai grija de parul, unghiile si pielea ta, pastrandu-le frumoase.
PERFECTIL 30 comprimate - pret 44,28 lei.
Cum se administreaza PERFECTIL?
- O singura tableta pe zi, luata dupa masa principala
Poate fi administrat la orice varsta.
Perfectil pret - in farmaciile Dona il gasiti la un pret de 47,10 lei.
Perfectil forum si comentarii de la persoanele care l-au folosit pe divahair.ro .

Concurs lidl

Nu mai sta Concursul lidl - Cumperi de la Lidl, câştigi un Audi” Jocul cu premii începe în data de 16.01.2012 şi se încheie în data de 16.02.2012. Pentru participarea la concurs, clientul trebuie sa se completeze formularul de inscriere prezent pe site-ul www.lidl. să introducă adresa de email, numărul de telefon şi numărul bonului de casa (format din 15 caractere numerice, de exemplu 013205165802201.
Fiecare bon de casa introdus pe site-ul www.lidl.ro îi conferă clientului dreptul de participare la tragerile la sorţi care se desfăşoară în fiecare miercuri din perioada 16 ianuarie –16 februarie 2012, unde poate câştiga săptămânal unul dintre cele 20 vouchere în valoare de 200 lei.
Castigatorii sunt anuntati prin intermediul site-ului https://www.tragerilasorti.ro

www.forum.vodafone.ro un forum asteptat

www.vodafone.ro/forum
Noul Forum Vodafone Romania ofera comunitatii online un mediu dedicat discutiilor despre telefonia mobila O echipa dedicata de specialisti Vodafone ofera membrilor forumului raspunsuri si indrumari referitoare la produsele si serviciile firmei, zi de zi, pe https://forum.vodafone.ro

Focaccia simpla

FOCACCIA - Aluatul de baza
Ingrediente pentru compozitie: 350 gr. faina tip 0; 15 gr. drojdie de bere proaspata; 150 ml apa calduta; 1 lingura/lingurita de sare mar
e, gema; 2-3 linguri ulei extravirgin de masline (dupa preferinte, dar e mai gustoasa cu mai mult ulei…)

Pentru uns: 1 lingurita de sare semigroasa; 2 linguri de ulei

Cantitatile sunt pentru o tava medie, rotunda sau dreptunghiulara; daca aveti pofta de o portie mai mare (tava tip A4), trebuie sa mariti procentual cantitatile cu 25-30%, in special la faina, drojdie si apa).


Preparare
:

Dizolvam drojdia in jumatate de pahar cu apa; la fel procedam cu lingurita de sare gema, pe care o dizolvam in alta jumatate de pahar cu apa. Cernem faina intr-un castron mare, apoi adaugam treptat drojdia dizolvata, apa ramasa, apa sarata si cele 2-3 linguri de ulei. Amestecam bine. Rasturnam compozitia pe blatul de lucru (uns cu ulei dinainte) si o framantam energic timp de 10-15 minute, pana cand devine omogena si elastica. Lasam aluatul sa creasca pentru 40 min. - 1 ora (in functie de temperatura ambientului).
Cand este bine crescut, ungem mainile cu ulei si framantam din nou vartos pentru cateva minute. Intindem aluatul cu degetele (nu folosim sucitor/melesteu/facalet!), pana cand obtinem o foaie cu o grosime de aprox. ½ de centimetru. Ungem o tava cu ulei si punem foaia de aluat cu grija in tava. Cu o pensula de bucatarie (eu folosesc un smoc de pene de prepelita, sunt moi si ma inteleg de minune cu ele…) ungem aluatul din tava cu cele 2 linguri de ulei, amestecate, eventual, cu 1 lingura de apa calduta. Presaram sarea semigroasa si lasam sa se odihneasca vreo cateva minute. Putem sa o decoram cu gropite, daca apasam din loc in loc cu degetul, mai adanc, sau putem sa impungem aluatul cu furculita ori cu scobitoarea.
Dam focaccia la cuptor, care trebuie sa fie deja incins. Coacem la 200oC pentru aprox. 20-25 minute sau, in orice caz, pana cand se rumeneste. Se consuma, cu rabdare, dupa racire sau, in orice caz, dupa macar ½ de ora de cand a iesit in lume.

Sigur ca, la aceasta reteta simpla, se pot adauga varietati fel si chip, dupa pofta si priceperea noastra. Putem sa ne condimentam turta folosind:
- binecunoscutul oregano:1 lingura de oregano amestecata cu sarea care se presara pe foaie, inainte de a pune la cuptor; puteti pune si in compozitie putintel oregano, dar nu exagerati…
- un praf de curry (un varf de cutit mai zdravan) amestecat cu suc de rosii (daca aveti din productie proprie, sau macar de la soacra…), impreuna cu jumatate din cantitatea de ulei pentru uns, se toarna peste blatul din tava inainte de a da la cuptor;
- masline – de regula feliute, eventual amestecati mai multe soiuri (verzi, kalamata, negre) cu putina ceapa taiata julien (solzisori…), pe care a-ti caramelizat-o inainte, timp de 3-4 minute, intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, 1 praf de sare si 1 lingurita de otet balsamic (aromat). Amestecul de ceapa cu masline se intinde peste focaccia si se da la copt.
- ciuperci – bine calite si scazute, aproape uscate, puse in compozitie sau aplicate deasupra, pentru decor;
- orice va place si va trece prin minte, cu conditia sa nu puneti prea multe ingrediente, pentru ca se transforma in pizza sau … altceva.
E tare buna mancata ca gustare (singurica, doar ea si gura ta), sau impreuna cu niste sosuri prin castronele in care sa-ti inmoi bucatele de focaccia si degetele, ca aperitiv pe un platou impreuna cu alte delicatese de carne sau branzeturi, sau in loc de paine la masa, mai ales varianta simpla.

Inscrie bonul lukoil pe tombola.lukoil.ro

www.tombola.lukoil.ro este site-ul unde poti inscrie bonul lukoil, concurs ce se va prelungi pana in martie 2012. Promotia "Castiga dintr-un click" continua inca 14 saptamani iar premiile saptamanale se dubleaza iar saptamanal, indiferent de premiul ales ai sansa sa castigi un LCD!
In functie de valoarea inscrisa pe bonul fiscal participantii pot sa opteze pentru premiile acordate.
La categoria I:- in fiecare vineri la ora 17:30, in perioada 30 decembrie 2011 - 30 martie 2012 pe site-ul http://tombola.lukoil.ro/lista-castigatori/ va fi afisata extragerea castigatorilor pentru tombolele saptamanale.
Lista premii
Inregistreaza-te pe site si inscrie un bon Lukoil pentru a putea selecta premiul si participa la concurs.

Sigilarea dentara la copii, tatuaje dentare

Dinti colorati impotriva cariilor pentru copii.
Copiii pot scapa de probleme dentare printr-o metoda inedita si anume sigilarea cu un lichid de diverse culori. Sigilarea dentara colorata reprezinta o metoda inovatoare de prevenire a cariei care se adreseaza dintilor molari temporari si a molarilor si premolarilor permanenti, care nu sunt inca afectati de caria dentara.Sigilarea colorata este o metoda neinvaziva, nu doare si este foarte pe placul copiilor datorita faptului ca ei pot alege culorile (roz, bleu etc.) si le pot atribui diverse forme in imaginatie (fluturi, flori etc.). Sigilarea se practica incepand cu varsta de 3 ani si jumatate si nu are o limita de varsta.
Sigilarile dentare colorate, spre deosebire de cele clasice, albe, permit observarea oricaror modificari si sunt si mai atractive pentru copii..
Sigilarea dentara, metoda moderna de prevenire a cariilor.
Cum arata un dinte colorat? ca un dinte tatuat.

Pro miscare pe prosport.ro/promiscare

Despre miscarea pro. Faci miscare in timp ce asculti muzica?
Se lanseaza la secţiunea “ProSport – Pro MIŞCARE”! Spune ce muzică asculţi atunci când faci sport castigi Sony Walkman W262 rezistent la apă. Cei 4 câstigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor fi publicaţi în data de 23 ianuarie in revista prosport si pe www.prosport.ro/promiscare/.

Ca noutate incepe prima cursa mountain bike Sunt asteptaţi toţi bikerii amatori, iubitori ai sportului şi ai mişcării în natură. Organizatorii au pregătit în Parcul Trivale din Piteşti două trasee, de 4 şi de 8 ture.

Inscrierile se pot face pe pagina www.mtb-maraton.ro, taxa de înscriere fiind de 35 RON pană la data de 19.02.2012 şi de 50 RON în perioada 20-24.02.2012.
Argeş Winter Race pe 26februarie 2012.

Pastile be light pret, comanda

Mananci orice daca iei pastile sau tablete be light inainte cu 15 minute. Be-Light poate fi un adjuvant pentru mentinerea greutatii sub control.
Mod de functionare
Be-Light reduce indicele glicemic prin inhibarea temporara a enzimei alfa-amilaza din saliva si pancreas.
Enzima este responsabila pentru descompunea amidonului in zaharuri asimilate usor.
Impactul caloric al zaharurilor din amidon este redus si incetinit.
Cresterea glicemiei este mai putin semnificativa, iar indicele glicemic al alimentelor este redus.
Posibilitatea transformarii amidonului in celule adipoase este redus.
Cresterea in greutate este limitata.

Va ajuta sa slabiti sau sa va mentineti greutatea, isi face efectul atunci cand mancati alimente bogate in carbohidrati (cartofi, orez, paine, paste etc.), contine extract de fasole alba 100% natural (Starch Lite, scade indicele glicemic al alimentelora fost supus testelor clinice care au demonstrat siguranta si eficienta safara efecte secundare!
Pentru mai multe informatii despre produs accesati top-shop.ro/belight ! Pret: 129,00 LEI

Traieste sanatos 18 ianuarie 2012

Traieste sanatos 18 ianuarie 2012 emisiunea dezbate despre fibronul uterin si cum sa te lasi de fumat
Simona Balanescu va prezinta emisiunea

Traieste sanatos 17 ianuarie 2012

Traieste sanatos 17 ianuarie 2012 despre ce este vitamina D si
importanta vitaminei D. Un alt subiect important este despre pancreatita. Emisiunea din 17 ianuarie 2012 de pe antena 2 dezbat aceste subiecte. Urmariti emisiunea integral

Traieste sanatos 16 ianuarie 2012

Traieste sanatos emisiunea din 16 ianuarie 2012 pe antena 2. Tema emisiunii despre
Ingrijirea parului si urinare nocturna
Despre ingrijirea parului
Parul nu creste mai repede si mai des daca ii tunzi varfurile
Secretul parului matasos nu este periatul de multe de ori pe zi
Parul nu cade in timpul sarcinii
Spalatul parului in fiecare zi il ingrasa
Samponul trebuie schimbat frecvent
Daca porti caciula sau palarie mult timp iti cade
Ca sa linistesti firele rebele, trebuie sa te clatesti cu apa mai
Daca smulgi un fir alb nu apar mai multe
Luna plina accelereaza cresterea parului

Despre urinare nocturna in somn

Urmatoarele afectiuni si boli sunt cateva dintre posibilele cauze ale urinarii nocturne frecvente. Este foarte probabil sa existe si alte cauze posibile, astfel incat este recomandabil sa va adresati medicului dumneavoastra si sa discutati despre aceste simptome.
Diabetul zaharat
Insuficienta cardiaca congestiva
Administrarea de diuretice
Cistita
Apneea de somn obstructiva
Hiperplazia benigna de prostata
Incontinenta urinara
Aport excesiv de lichide in special seara la culcare
Excesul de cafeina
Consumul de alcool
Infectii ale tractului urinar
Insuficienta cardiaca cronica
Diabet insipid
Cancerul de prostata
Pielonefrita acuta
Insuficienta renala cronica

www.nutriday.ro promotie 2012 - trimite codul

Nutriday un iaurt plin de idei. Nutriday îți oferă ocazia unica să câștigi un salariu de gospodină în valoare de 15000 de lei! Cumpără orice produs Nutriday, înscrie pe site codul pe site de pe bonul fiscal sau trimite-l prin SMS la 1843. Mai poți câștiga zilnic mixere iar saptamanal, câte un robot de bucătărie.
www.nutriday.ro trimite codul in perioada 16 ianuarie 2012 – 11 martie 2012.
Pentru a putea participa la concurs trebuie sa fii logat. Loghează-te sau Creează-ti un cont.

www.danonino.ro joaca-te la ferma lui Dino


Pe www.danonino.ro te joci la Ferma lui Dino Nino Danonino. Inveti sa faci branza Danonino si cauta magnetii din pachetele Danonino. Dintre jocuri sunt: Ograda animalelor, Moara animalelor, Fa-ti propriul Danonino si multe alte jocuri. Chiar am jucat jocul cu mulsul vacilor. Fain.

Pancreatin prospect

Din ciclu traieste sanatos un medicament pancreatin un supliment alimentar.
COMPOZITIE: Pancreatin 1300 mg 60 capsule Activitate Pancreatica Amilaza, Proteaza (Tripsina + Chimotripsina), Lipaza
ADMINISTRARE 1-2 capsule de 3 ori pe zi cu 15-20 minute inainte de masa
PANCREATIN se foloseste pentru a trata deficiente in functionarea pancreasului sau in cazul in care acesta a fost extirpat chirurgical
Fabricat in Canada conf. normelor GMP
Adjuvant in tratamentul cancerului.
Steatoza Hepatica (Ficat Gras), Pancreatita, Litiaza Biliara, Digestie proasta, Dislipidemie (Trigliceride), Diabet zaharat
Favorizeaza scaderea Trigliceridelor
Mai exista Enzime Digestive Complex Forte cu Pancreatin 4 x USP 100 capsule la un pre de 76.94 lei

Vinul rosu scade tensiunea

Un pahar sau doua de vin rosu pe zi inainte de masa scade riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, dar nu scade tensiunea arteriala.

Numeroase studii confirmau ideea ca un pahar de vin rosu pe zi scade riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.

Vin cercetatorii olandezi care au descoperit recent ca polifenolii nu contribuie la sanatatea inimii prin scaderea tensiunii arteriale. Noile studiile nu infirma faptul ca vinul nu ar putea fi, in continuare, sanatos pentru inima, numai ca vinul nu are capacitatea de a reduce tensiunea arteriala.

scoala.discovery.ro/program/

cursuri.discovery.ro
Programul emisiunilor pe Discovery Channel Pentru mai multe detalii despre o emisiune, vizitati scoala.discovery.ro/program/
Channel Romania va difuza o serie de programe educative in fiecare zi, de luni pana vineri la ora 14.00 si apoi in reluare - initial a doua zi, de la ora 08.00, apoi in cadrul unui bloc de programe dedicat, sambata si duminica. Programele prezinta subiecte stiintifice, de la chimie si matematica, fizica, biologie si ecologie pana la inventii. Acestea au fost special selectate pentru a-i ajuta pe elevii claselor V - XII sa inteleaga mai bine fenomenele stiintifice, transmitand mesajul ca stiinta este un domeniu interesant si captivant. Programele vor fi dublate in limba romana, fara a avea pauze publicitare.Internet: scoala.discovery.ro este un portal dedicat profesorilor, care pot descarca aici materiale-suport ce pot fi folosite la clasa, cu elevii. Site-ul include o grila de programe si un Ghid pentru profesori complet, despre fiecare episod, prezentand obiectivele lectiei, seturi de intrebari care sa ii apropie pe elevi de continut, propuneri de activitati in clasa si definitii pentru termenii de vocabular.

Tigara electronica tgo 901 pret

Nu poti sa te lasi de fumat - alege tigara electronica TGO 901! Denumirea de 901 este data de faptul ca are fileturile identice cu tigara electronica dse901. Astfel, la un incarcator USB de dse901 iti poti incarca linistit si bateria de TGO 901. De asemenea, la aceasta baterie poti folosi si un atomizor clasic de dse901.
Kit complet TGO 901 - pret 325 RON.
Pentru cei care fumeaza tigari tari, sunt tigarile electronice Ego (EGO, EGO XXL, EGO TANK si EGO Tank XXL) pentru gustul mai aspru.
Tigara electronica tgo 901 pret

Acai Cleanse slabesti sanatos

Acai Cleanse slabesti sanatos?
Mod de Aministrare, Pret si Contraindicatii o combinatia unica din plante, in special pulbere de Psyllium si acidophilus, ce asigura o curatire si detoxifiere intensa a organismului, pentru o buna functionare a colonului si ideal pentru pierderea in greutate, grabeste metabolismul, ajuta in dezvoltarea masei musculare, si a sistemului digestiv. Administrat cu 30 de minute inainte de masa, fibrele continute ajung in stomac unde se umfla si astfel ofera senzatia de satietate mult mai repede. Ingrediente: extract din fructele Acai(vitaminele B1, B2, B3, vitamina C, vitamina E, Omega 3, Omega 6 si Omega 9, calciu, potasiu), Il gasiti atat pe www.acai-romania.com cat si in farmacii dar si afara unde e mai ieftin bioveacanada.com. Ce m-a amuzat este un site unde spune sa nu cumperi acest produs ci sa cumperi altul tot acai Hyperslim Acai, ProGuarana. SuperHoodia.
Ce inseamna Acai inca nu am gasit nici un rezultat.

Dansul oficial Michel Telo – Ai Se Eu Te Pego

Fa sport cu noul dans oficial Michel Telo – Ai Se Eu Te Pego – VIDEO
Pentru toti cei care vor sa invete pasii si miscarile de dans pentru melodia lui Michel Telo, ‘Ai se eu te pego’, aveti mai jos video tutorial care va poate ajuta.
Dansul oficial Michel Telo – Ai Se Eu Te Pego
Iata si versurile in romana



La naiba, la naiba,
În felul ăsta o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Ah, ah, dacă te prin ce-ți mai fac!

Ce bine arăți!
În felul ăsa o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Ah, ah, dacă te prin ce-ți mai fac!

Sâmbătă seara la discotecă,
Lumea a început să danseze
Iar pe lângă mine a trecut cea mai frumoasă fată.
Mi-am luat inima-n dinți, și i-am spus:

La naiba, la naiba,
În felul ăsta o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Ah, ah, dacă te prin ce-ți mai fac!

Ce bine arăți!
În felul ăsa o să mă omori
Ah, dacă te prind,
Ah, ah, dacă te prin ce-ți maï fac!

Ce poti manca dimineata?

Ce poti manca dimineata consistent si foarte sanatos?
Ce mananci dimineata care sa te faca sa ai energie macar pana la pranz?
Eu mananc din cand in cand un ochi cu spanac, mai bine zis un spanac cu ochi. Gasesti in acest sezon spanac la cubulete inghetate. Le pui in tigaie cu un fir de ulei de masline un pic de sare si apoi asezi oul pe un pat de spanac. Nu dureaza mai mult de 10 minute. Si chiar ma simt satul dupa ce mananc.
Voi ce mancati dimineata?

Traieste sanatos 11 ianuarie 2012

Traieste sanatos emisiunea din 11 ianuarie 2012- vitamine si minerale iarna / infectii respiratorii la copii. Aflati mai multe in emisiunea integrala de pe Antena2.

Catalog Boromir 2012

Traieste sanatos cu produsele Boromir. Iata a aparut catalogul de produse Boromir 2012 la www.boromir.ro/static/frontend/files/catalog_Boromir_2012.pdf. Cel mai mult imi plac covrigii de Buzau, chiar nu stiam ca sunt facuti de boromir

Cranachan cu zmeura - desert scotian

Cranachan cu zmeura
Un desert scotian traditional care se face foarte repede si usor.
Se obtin 4 portii
Timp de preparare: circa 20 de minute, plus 15 minute racire

Ingrediente:

5 linguri fulgi de ovaz
150 ml frisca
150 g fromage frais (branza de vaci)
2 linguri miere
2 linguri whisky
400 g zmeura

Preparare:
Se incalzeste grillul la temperatura mare. Se captuseste gratarul grillului cu folie de aluminiu si se imprastie fulgii de ovaz pe folie. Se coc sub grill circa 3 minute, amestecand o data sau de doua ori, pana cand devin aurii. Se lasa deoparte circa 15 minute, sa se raceasca.
Se pun frisca si fromage frais intr-un castron si se bat pana se ingroasa. Se adauga mierea si whisky, se amesteca, apoi se adauga 4 linguri de fulgi de ovaz copti.
Se pun deoparte cateva zmeure pentru ornat. Restul de zmeura se asaza in 4 vase de servit din sticla, in straturi cu compozitia de frisca, incepand cu zmeura si terminand cu un strat de compozitie de frisca.
Fiecare desert se decoreaza cu restul de 1 lingura de fulgi de ovaz copti care se presara deasupra si cu zmeura pusa deoparte. Se servesc imediat (sau se tin la frigider pana la 1 ora inainte de a fi servite).
Extras din lumeretetelor si erd

Cei sapte ani de acasa emisiune pe Kanald

Crezi ca esti un parinte model? Inscrie-te la emisiunea care iti va schimba viata "Cei sapte ani de acasa" "Cei sapte ani de acasa" va fi o emisiune 100% romaneasca si reala. Doua familii din diferite zone ale tarii isi vor etala calitatile de parinti perfecti.Inscrieri la tel 0374060466 sau la cei7anideacasa@kanald.ro

Traieste sanatos emisiune Antena2

E mai bine sa previi decat sa te tratezi!
De luni pana vineri, de la ora 15:30 Traieste sanatos emisiune pe Antena 2 unde Simona Balanescu aduce toate informatiile medicale de care ai nevoie. Daca ai pierdut emisiunea poti vedea online toate episoadele integrale pe www.antena2.ro/arhiva/traieste-sanatos

Cireasa de pe tort retete

Sunt ceva retete pe cireasa.primatv.ro/retete/. Sa sunem si despre emisiunea Cireasa de pe tort In fiecare saptamana, patru vedete vor incerca sa castige titlul de “Gazda Perfecta” si sa smulga macar cateva laude de la exigentul maestru bucatar Horia Virlan. Unele retete bune se pot gasi si in arhiva emisiunii cireasa.primatv.ro/emisiune/arhiva/

Redacib pret


Traieste sanatos cu redacib.
Redacib conţine substanţa activa, care blocheaza “pompa” care produce acidul din stomac. Prin urmare, acesta reduce cantitatea de acid din stomacul dumneavoastra.
Contraindicatii Nu luaţi Redacib:
- daca sunteţi alergic (hipersensibil) la pantoprazol sau la oricare dintre celelalte componente ale Redacib.
- daca luaţi un medicament care conţine atazanavir (pentru tratarea infecţiei cu HIV)
- daca aveţi mai puţin de 18 ani
- daca sunteţi gravida sau alaptaţi

Administrare 1 comprimat pe zi. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată de 20 mg pantoprazol.
Luaţi comprimatele înainte de masă, la aceeaşi oră în fiecare zi.
Trebuie sa luaţi acest medicament pentru cel puţin 2-3 zile consecutiv.

Pret cu TVA: 24,50 Ron

Romantic pentru o zi concurs Lidl 2012

Romantic pentru o zi. Fii romantic pentru o zi! Incarca o fotografie cu tine, scrie un mesaj de amor şi fa-i o surpriză iubitei/iubitului tău.
Înscrierea la tragerea la sorţi este posibilă doar în urma înregistrării participantului pe pagina de internet www.lidl-specials.com/ro_ro. O excursie pentru doua persoane la Paris, în perioada 15.03.2012 – 18.03.2012 va asteapta

Catalog Avon campania 2 2012 - brosura c2

Catalog Avon campania 2 2012 - brosura c2
Avon a publicat a 2-a brosura pe anul 2012. In premiera in Romania, in catalogul Avon campania 2 2012 veti gasi prima vedeta prima vedeta masculina asociata cu un parfum - Smiley. Rasfoiti paginile catalogului Avon campania c2 2012 pe www.avon-cosmetice.ro.
Comenzile pentru campania C2 vor avea loc in perioada 20.01.2012-09.02.2012.

Pungile cu bani Krax,Lays,Star

Campania promotionala de la SC Star Food Gaseste pungile cu RONtaiala prin cele 3 branduri ale s Lays, Star si Krax. Concursul a inceput pe data de 9 ianuarie 2012 cand ati putut gasi primele pungi cu banda promotionala.
Concursul este de unul gaseste bani in punga. Bancnotele care se pot gasi in pungile de Lays, Star sau Krax sunt: 1, 5, 10, 50, 100, 200, 500 lei. Promotie in limita stocurilor disonibile. Unde gasesc pungile, in care dintre magazine cititi regulamentul campaniei epsico.ro marearontaiala.

Mancaruri simple si iefine

Mancaruri simple si iefine. Sa discutam despre cele mai usoare mancaruri simple dar si ieftine. Zilele acestea am mancat ceva simplu orez salbatec cu pastrav si brocoli. Nu este chiar atat de ieftin dar a mers foarte bine, m-am simtit excelent dupa eccesul de carne si bombele calorice de sarbatori. INCERCATI ASA CEVA.
 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org