Concurs Farmec Natural 2014 - Par stralucitor si castigator

Concurs Farmec Natural 2014 - Par stralucitor si castigator ! Perioada de desfasurare a concursului: 28 aprilie - 28 septembrie 2014.
Farmec a lansat o noua promotie pentru un par frumos si sanatos.
Sampoanele din noua gama Farmec Natural sunt potrivite pentru orice gust si mai ales pentru orice tip de par: subtire, uscat, gras, aspru sau vopsit. Sunt imbogatite cu argan, miere, laptisor de matca sau cu extracte din catina, ghimbir, ceai verde, galbenele, cimbrisor, busuioc, germeni de grau, urzica si alte plante benefice pentru sanatate. Parul este curatat neagresiv, vitaminizat, tonifiat, hidratat, asigurandu-se vitalitatea sa si a scalpului.
Produsele participante la promotie sunt sampoanele din gama Farmec Natural care au aplicata eticheta promotionala.
Ce poti castiga?
MARELE PREMIU: 1 x Autoturism Volkswagen High Up!
PREMII SAPTAMANALE INSTANT: 1 x iPhone 5C Apple, 1 x iPad mini Apple, 10 x Uscator de par Remington, 10 x Ondulator de par Remington, 10 x Placa de indreptat parul Remington,10 x Trusa de bigudiuri Remington, 10 x Perie rotativa Remington.
Cum participi la concurs? Dezlipesti eticheta promotionala si vezi codul unic promotional. Te inscrii in concurs cu acest cod prin SMS la 1718 sau online pe site-ul oficial www.farmecnatural.ro.
Regulamentul oficial al promotiei si multe alte informatii pe site-ul www.farmecnatural.ro.

Concurs Farmec Natural 2014 - Par stralucitor si castigator - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org