Catalog Horoscop Avon 2013

De ce nu sa avem si un Horoscop Avon pentru 2013. Horoscop Frumusetii Avon 2013 prezentat ca un catalog.

Ce spune Avon-ul despre zodii in acest an. Ce produs se identifica cu zodia vedeti mai jos. Multumim Avon pentru horoscop.

Avon Pesti Pestele este stapan atunci cand Avon sarbatoreste Ziua Femeii. Anul acesta vom celebra si lansarea unui parfum nou, senzual, creat special pentru a evidentia natura eminamente Anev platinum crem de zi si de noapte

Avon Berbec A sosit timpul sa ai grija de corpul tau. Iti venim in ajutor cu un program de fitness si o crema anticelulitica de ultima ora

Avon Taur. Atunci cand Taurul isi doreste stelele, Avon va lansa un parfum fabulos care te va uimi prin ambalajul sau neconventional si un miros de care nu te vei putea desparti.

Avon Gemeni. Special pentru ziua ta, aducem o mascara deosebit de inovativa in portofoliul Avon. A fost creata special pentru a satisface nevoile femeii moderne, asa cum esti tu.

Avon Rac Vara aduce cu ea liniste si relaxare... si un nou produs din gama Planet Spa, lansat special pentru raci.

Avon Leu. Leii iubesc revolutiile... iar Avon a pregatit una special pentru ei. Va fi o revolutie a culorii. Machiajul nu va mai fi niciodata la fel.

Avon Fecioara. Constelatia Fecioarei marcheaza momentul propice pentru o schimbare de sezon, iar Avon va face acest lucru la fel de palpitant ca de fiecare data. Rasfoieste propunerile noastre de fashion si vei ramane surprinsa!

Avon Balanta. E timpul pentru o schimbare si Avon pregateste una foarte mare, ca de obicei. Rasfoieste recomandarile noastre in materie de fashion!

Avon Scorpion. Care este secretul toamnei? Nu-ti putem spune inca, dar un lucru este sigur: merita asteptat, asa ca pregateste-te si ai rabdare. Vei fi uimit.

Avon Sagetator. Sagetatorul isi face timp pentru pregatirile de Craciun si urmeaza acest sfat: la Avon, gasesti cele mai tari idei de cadouri. Vorbim foarte serios, mai serios ca niciodata pana acum.

Avon Capricorn. In zodia Capricornului, avem oferte incredibile pentrutine, fara a uita insa de elementul de noutate. Este frig afara, asa ca ai grija de pielea ta: noile produse Avon Care cu laptisor de matca iti vor fi de mare folos.

Avon Varsator. Cand Varastorul este stapan pe cer, Avon se pregateste pentru sarbatorirea Sfantului Valentin. Anul acesta va fi incredibil, multumita lansarii Rujul Perfect Kiss, cu o paleta de 24 de nuante create pentru a ne asigura ca vei gasi unul perfect pentru tine.



Catalog Horoscop Avon 2013 - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org