www.laffybrown.ro concurs La Festa 2012

Fetelor cu simtul umorului aveti un concurs La Festa unde va puteti folosi armele impotriva barbatilor.
Laffy Brown are 26 de ani cu ochii caprui si satena.
Este stewardesa! Calatoreste prin lume, si are ocazia sa intalneasca oameni fascinanti dar si arome noi ale bauturii favorite… La Festa Ciocolata Calda!
Deci, ce zici? Ai putea intr-o zi sa mergi cu Laffy si sa savurezi o La Festa Ciocolata Calda?
Acum am o intrebare daca acest concurs se adreseaza in majoritate femeilor de ce sa ai o intalnire cu o femeie.
Sa revenim la concurs. Acesta se desfasoara pana in 30 Noiembrie 2012.
Cumpara un plic de La Festa Hot Chocolatta Laffy Brown, gaseste codul promotional printat in interiorul plicului si Inscrie-te in sectiunea concurs a site-ului www.laffybrown.ro

Cu cat ai mai multe coduri promotionale, cu atat poti trimite mai multe povesti. Si cu cat trimiti mai multe povesti/ scene, cu atat ai sanse mai mari de castig!
Cele mai frumoase 3 povesti, desemnate si validate la sfarsitul fiecarei luni de concurs, povesti create de voi, vor fi printate pe ambalajele cu NOUL design La Festa Hot Chocolatta - Laffy Brown impreuna cu numele autorului. Iar, daca a devenii autor publicat nu este suficient…, cele 3 povesti (lunare) vor castiga si cate 1000 euro fiecare.
Urmatoarele cele mai frumoase 10 povesti, desemnate si validate la sfarsitul fiecarei luni de concurs, vor fi premiate cu cate 2 baxuri La Festa Hot Chocolatta - Laffy Brown.
De asemenea la finalul perioadei de concurs, se va desemna castigatorul marelui premiu de 3000 euro, castigatorul fiind autorul cu cele mai multe si mai frumoase povesti, autor desemnat si validat conform regulament.


www.laffybrown.ro concurs La Festa 2012 - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org