Concurs Nescafe Alegria pe www.premiinuavioane.ro

Mai stiti cum se joaca avioanele? Eu unul jucam acest joc in scoala la ora de psihologie.
Concursul  Premii nu avioane de la Nescafe Alegria are o inspiratie si aduce acest joc in actualitate si copiilor in ziua de azi.
Cum se joaca:
Sunt 3 avioane desenate pe o tabla de joc de 10x10 patratele,  trebuie sa le dobori pe toate ca sa castigi ceasul Certina.
Fa-ti cont pe site www.premiinuavioane.ro si joaca.
Sub tabla de joc ai doua campuri pe care trebuie sa le completezi pentru fiecare lovitura pe care vrei s-o expediezi. In campul COD UNIC tastezi codul unic inscriptionat pe paharul NESCAFÉ Alegria, iar in cel de dupa simbolul # alegi coordonatele de pe tabla de joc in care vrei sa plasezi lovitura (acestea sunt descrise de o litera cuprinsa intre A si J si un numar intre 1 si 10). Apoi apesi butonul TRAGE.
Un avion este considerat doborat atunci cand l-ai nimerit in patratelul din varf. Ai la dispozitie 7 lovituri si un interval de 8 ore pentru a-ti duce la capat misiunea de pilot de vanatoare de premii.
De asemenea poti continua sesiunea de joc prin SMS, trimitand codurile unice urmate de simbolul # si campul vizat de pe tabla de joc la numarul 1790.
Pastreaza toate paharele ale caror coduri le-ai introdus in joc. In eventualitatea in care castigi, poti intra in posesia premiului doar la schimb cu paharele respective.
INFOLINE NESCAFÉ 0800 8 637 853 (apel gratuit) poti suna pentru intrebari legate de joc sau de promotie.

Concurs Nescafe Alegria pe www.premiinuavioane.ro - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org