www.avonbrosura.ro comanda online din brosura

Consumatorii AVON pot comanda produse direct din Brosura online a celui mai apropiat Reprezentant din localitatea lor! Pe www.avonbrosura.ro, introduceti orasul, adresa sau codul postal şi faci cumparaturi online.

Aici gasesti Brosura online a unui Reprezentant AVON din orasul sau chiar de pe strada ta. Click pe “Cauta Reprezentant Avon”, rasfoieste paginile Brosurii si alege-ti produsele preferate. Comanda ta va ajunge direct la Reprezentantul ales. E simplu, rapid si descoperi noutati la fiecare 3 saptamani!
Cum gasesti un Reprezentant Avon:
In functie de adresa sau codul tau postal cauta dupa adresa sau cod postal, lasi browser-ul sa-ti detecteze automat locatia. Ajungi direct in pagina celui mai apropiat Reprezentant Avon. Click pe coperta Brosurii pentru a incepe sa comanzi si apoi click din nou pe coperta din noua fereastra care se deschide.
Vei primi un mesaj automat pe adresa de email in care iti reamintim continutul comenzii tale si datele de contact ale Reprezentantului. El/ea va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp pentru confirmarea personala a comenzii.

www.avonbrosura.ro comanda online din brosura - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org