www.desprerama.ro concurs Rama 2012

Daca dimineata consumati margarina pe paine, aveti un motiv intemeiat de a cumpara Rama in perioada 15 august 2012 – 30 octombrie 2012 pentru ca este un concurs de introdus coduri pe site si prin SMS-uri.
Concursul are ca protagonista marea noastra campioana Nadia Comanici un exemplu pentru copii nostrii si se numeste ” Rama - Crestem Copii de 10!”
Ce este de facut? codul format din 8 caractere alfanumerice se inscrie in concurs prin una din cele 2 modalitati de inscriere prin SMS la numarul 1765 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange, Vodafone) sau prin accesarea si completarea formularului afisat pe site-ul www.desprerama.ro .
Ce e de castigat?10 premii constand fiecare in cate o „bursa educationala”/alocatie in valoare de 1000 de euro; 100 de buc „Enciclopedia copilului destept”, Editura Litera 2011; 1000 de ghiozdane echipate cu rechizite (un penar, 3 caiete de romana, 3 caiete de matematica).

Beneficiile margarinei Rama, potrivit producatorului.
Rama contine grasimi si uleiuri vegetale, plus vitaminele A, D si E - esentiale pentru vedere, oase puternice si pentru buna functionare a sistemului imunitar. Pe langa faptul ca sunt o sursa importanta de energie si de acizi grasi esentiali, grasimile vegetale ajuta la absorbtia in organism a vitaminelor liposolubile – A, D E si K. De exemplu, intr-un sandvis pentru micul dejun, format din paine integrala cu Rama, la care au fost adaugate sunca slaba si cateva felii de rosii, castraveti sau ardei, vitaminele liposolubile din legume sunt mai bine absorbite datorita grasimilor vegetale din Rama.

www.desprerama.ro concurs Rama 2012 - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org