Concurs COTNARI TE RELAXEAZA 2014


Noi mergem in fiecare vara la Gura Humorului. De fapt, nu numai vara. O multime de locuri si lucruri frumoase pe acolo prin jur. Voronet, Rarau, pastravi, afine, Stefan cel Mare, biciclete... Ai de unde alege. De aceea m-am gandit ca e bine sa va invit si pe voi sa mergeti in zona, sa va bucurati de toate alea.
Una dintre variante ar fi sa mergeti cu Cotnari. Daca va place vinul - nu e musai sa beti (mult), ba chiar puteti sa-l daruiti la prieteni si neamuri, ca-i bun, nu va faceti de rusine.
Deci...
De la 1 iulie 2014 pana la 31 ianuarie 2015 aveti timp sa va apucati de o treaba serioasa: un concurs COTNARI TE RELAXEAZA 2014.
Cumperi orice vin de Cotnari, imbuteliat in sticle intre 0,75 si 1,5 litri. Cel putin 7 sticle pe toata perioada promotiei. Dupa... ce s-a baut licoarea, trimiti prin posta minim un plic in care sa se regaseasca 7 dopuri de la oricare 7 sticle. Acuma, cel mai bine te descurci daca ai nunta, cumatrie sau alta veselie cu vin de Cotnari - aduni o multime de plicuri de cate 7 dopuri!
In fiecare luna are loc o tragere la sorti a plicurilor primite in luna respectiva.
Care sunt premiile?
- lunar 7 premii a cate un week-end pentru 2 persoane la Gura Humorului, cu toare serviciile incluse.
Nu uita sa obtii toate informatiile necesare de pe site-ul www.cotnari.ro, la sectiunea Concurs, unde gasesti regulamentul promotiei si alte chestii interesante.
Daca tot te tii de Cotnari, vezi si celalalt concurs de la aceasta imbietoare firma: COTNARI, VIN DE-O MASINA 2014, care este o continuare de anul trecut. Poate mergi cu o masinuta nou-nouta la Gura Humorului...
Petrecere frumoasa, spor la dopuri si vacante de vis la munte!

Concurs COTNARI TE RELAXEAZA 2014 - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org