Concurs Compeed 2014 pe www.pentrucapantofi.ro


In farmaciile Dona avem multe surprize placute vara aceasta. In afara de concursul "Cardul Dona te premiaza", de care am vorbit deja, am gasit o alta oferta interesanta.
Compeed - firma care face plasturii care fac picioarele sa se simta bine - a lansat un concurs prin farmaciile Dona in perioada 01 iunie 2014 - 31 iulie 2014. Pentru cei care iubesc pantofii, binenteles. Ei trebuie sa achizitioneze in timpul campaniei promotionale produse marca Compeed pentru basici, bataturi profunde si superficiale.
Inscrierea in concurs se face cu bonul fiscal de la achizitia produselor Compeed accesand site-ul www.pentrucapantofi.ro sau prin SMS.
Premiile?
- 1 voucher in valoare de 1000 sau 3000 RON ce poate fi castigat de utilizatorii site-ului www.pentrucapantofi.ro, care inscriu cel putin un motiv pentru care iubesc pantofii, prin completarea formularului din site;
- 4 vouchere in valoare de 1000 sau 3000 RON, ce pot fi castigate de consumatorii care inscriu prin SMS la 1779 sau online pe www.pentrucapantofi.ro seria si numarul unui bon fiscal.
Voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea de incaltaminte, la alegere, de la magazinele Benvenuti, Humanic, Il Passo, Musette.
De ce iubesti pantofii? Pentru ca... Spune-le si celorlalti. S-ar putea sa castigi.

Concurs Compeed 2014 pe www.pentrucapantofi.ro - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org