Concurs Bonduelle inspirelle

Intrati pe www.bonduelle.ro/inspirelle, la sectiunea “Concurs”, creati un cont, si upload-ati retete culinare realizate, cu precizarea urmatoarelor detalii: ingrediente utilizate in realizarea retetei culinare, mod preparare, timp preparare, fotografie care sa contina reteta culinara preparata si un produs/produse marca Bonduelle, continut/continute in reteta culinara.

Participantii se pot inscrie in Concurs oricand, incepand cu data de 12 noiembrie 2012 si pana la data de 3 martie 2013.

Premiile campaniei, respectiv Tematica “Retete culinare TRENDY” vor fi acordate sub doua modalitati:
1. Premiul LUNAR, care va fi acordat prin tragere la sorti electronica, unui singur Participant, prin modalitatea random.org si care consta intr-un iPad – 16GB, Wi-Fi, 4G.
2. Premiile SAPTAMANALE, care vor fi acordate prin votarea retetelor culinare, de catre un juriu alcatuit din food bloggeri si care au fost decisi de catre Organizatorul Campaniei. Premiul SAPTAMANAL consta intr-un Set de blaturi si cutite pentru taiat.
Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.bonduelle.ro/inspirelle si pe Facebook (www.facebook.com/bonduelle.ro)

Concurs Bonduelle inspirelle - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org