www.tedi.ro concurs 2012, introdu codul Tedi

Campania Publicitara “TEDI – CAMPIONII” in perioada 05 martie 2012 – 27 mai 2012. E cu introducere de cod pe site si SMS.
Produsele participante la promotie sunt: - Tedi 300 ml sticla; Tedi 750 ml sticla; Tedi Play. Tedi Waterrr.
Trimite la numarul de telefon 1718 codul format din zece cifre.
Pentru a participa la Campanie prin intermediul site-ului www. tedi.ro, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant sa se inscrie si sa introduca codul promotional.
Premii: bratara cu USB 2GB, creioane pentru fata, Prosope, Geanta sport, lenjerie de pat, minge de sarit (jump ball) aceste sunt castigate prin SMS.
pentru participantii prin intermediul site-ului www.tedi.ro, se acorda in total 3.400 premii, din care 12 (doisprezece) premii constand intr-un televizor LCD Marele Premiu este o excursie la Barcelona pentru intreaga familie.

www.tedi.ro concurs 2012, introdu codul Tedi - comentarii

Anonim spunea...

NU AM CUMPARAT TEDI DE LOC PENTUCA ESTE SCUMP FACETIL 1 LEU SAU 1,5 VA MUTUMESC . CU DRAG ROBERTA

mihaela spunea...

va multumim k ati facut acest produs ; ne place noua dar si baietelului nostru,e bun gustos dar si sanatos ; va multumim

Anonim spunea...

vreau sa castig!

Anonim spunea...

sa castige toti copii

Anonim spunea...

Darius este un baietel in varsta de 5 anisori. Teddy este cel mai bun prieten al sau. De fiecare data cand merge intr-un magazin, Darius si Teddy sunt nedespartiti. Darius nu a ratat niciun sortiment din Teddy. Mai nou, el cumpara acest produs si pentru surioara lui mai mica. Multumim ca existati!

Anonim spunea...

vreau sa castig ca mereu am castigat

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org