Concurs Milka 2015 - Ultima patratica

Concurs Milka 2015 - Ultima patratica
Campania este organizata si desfasurata pe pagina www.ultimapatratica.ro. Concursul va incepe pe data de 15.04.2015, ora 12.00.00 si va dura pana pe 31.05.2015,
Conditii de participare in cadrul campaniei desfasurate pe website-ul www.ultimapatratica.ro Pentru a se inscrie in Campanie si pentru a trimite unei persoane o patratica de ciocolata Milka, fiecare Participant trebuie:
1. sa acceseze site-ul www.ultimapatratica.ro , in sectiunea dedicata Campaniei;
2. sa completeze formularul de inscriere, disponibil pe pagina online a campaniei, cu urmatoarele date: - inscrie codul unic ce se va regasi in interiorul ficarei tablete de ciocolata “Milka - Lapte Ultima Patratica”, editie speciala cu gramaj de 100 de grame.

Concurs Milka 2015 - Ultima patratica - comentarii

nouatigaraelectronica spunea...

Chiar haioasa campania facuta de Milka :)

dana spunea...

La cata ciocolata milka mananc saptamanal, ar trebui sa imi dea premiul by default :)) este ciocolata mea preferata de cand eram copil si nu pot sa intru intr-un magazin si sa nu cumpar o milka.

vaperz spunea...

Acum depinde foarte mult si cand ai fost nascuta :) De exemplu, ciocolata mea preferata a fost ciocolata cu rom, Africana si pe urma Poiana :) In ziua de astazi am alte ciocolati preferate printre care si Milka.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org