www.bingo-romania.ro Razuieste si castiga Concurs Bingo Romania

www.bingo-romania.ro concurs 2013

Bingo România organizează extrageri săptămânale, în fiecare seară de duminică, la orele 22:00, în cadrul emisiunii cu acelaşi nume, pe postul Acasă TV.
Pentru a rămâne înscris în cursa senzaţională a câştigurilor, achiziţionează săptămânal bilete la – Jocul care-ţi schimbă viaţa! Iată cât de uşor este totul:
Organizatorul campaniei promotionale “ BINGO ROMANIA” (denumita in continuare “Campania”) este S.C. ADVANCED BINGO SYSTEM S.R.L., cu sediul social in Sat Ciofliceni, Com. Snagov, Sos. Ciofliceni, Nr. 185, Cam 109, Jud. Ilfov.

Promotia se va desfasura in perioada de 03 iunie 2013 – 31 mai 2014 (inclusiv) in toate Agentiile si punctele de vanzare - bilete de joc “BINGO ROMANIA”ale Organizatorului.

Promoţia “RĂZUIEŞTE ŞI CÂŞTIGĂ”
Prin inmanarea unui talon gratuit razuibil tuturor Participantilor care achiziționează o serie de trei bilete de joc “BINGO ROMÂNIA”, valabile pentru ediţia curentă de joc.

Participantul răzuiește zona respectivăși afla dacă este câştigătorul unui premiu instant, conform casetei răzuibilă sau participă pe baza codului unic de identificare înscris în zona răzuibila, la extragerea “Marelui premiu – 1 Autoturism”, conform Art. 6.1.1.6.

Pentru desfasurarea Promotiei vor fi tiparite, în cadrul fiecărui Top de bilete de joc ( pe un interval de bilete de la 1 la 2.100.000, grupate in serii de trei bilete) un numar de 700.000 buc de taloane gratuite razuibile care vor fi repartizate in fiecare Agentie sau punct de vanzare a biletelor de joc “Bingo – Romania” ale Organizatorului. Numarul taloanelor gratuite razuibile alocate pe fiecare Agentie sau punct de vanzare a biletelor de joc “Bingo – Romania” va fi stabilit prin decizia unilaterala a Organizatorului si va fi declarat valid, doar in situatia in care achizitia acestora de catre Participant a fost exclusiva in cadrul programului de vanzare al biletelor de joc stabilit de Organizator, pentru saptamana in care acestea se pun vanzare.
Premiile instant, oferite de Organizator sunt:
Premii promoționale, fiecare premiu constând în câștigarea unei serii de bilete de joc în valoare de 9,60 lei;
- premii promoţionale, fiecare premiu constând în câștigarea a două serii de bilete de joc în valoare de 19,20 lei;
- premii promoţionale, fiecare premiu constând în câștigarea sumei de 50,00 de lei;
-premii promoţionale, fiecare premiu constând în câștigarea sumei de 100,00 de lei;
- premii promoţionale, fiecare premiu constând în câștigarea sumei de 200,00 de lei;


Numerele rezultate în cadrul fiecărei extrageri, biletele câştigătoare şi numele câştigătorilor la premiile fixe sau telefonice pot fi consultate la agenţi, pe site-ul www.bingo-romania.ro, în secţiunea Ediţiile Bingo, pe pagina de Facebook oficială a jocului, precum şi în presa scrisă a zilelor de luni. Succes!

www.bingo-romania.ro Razuieste si castiga Concurs Bingo Romania - comentarii

Anonim spunea...

Cum putem procura biletele?

Anonim spunea...

buna,unde pot trimite codu de pe talonu gratuit,multumesc

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org