Catalog Wellness Oriflame 9-13 2012 (iunie-septembrie)

Catalogul Wellness 9-13 2012 de la Oriflame, pentru perioada iunie-septembrie, ne vine in ajutor celor care dorim sa revenim in forma sau sa ne mentinem feminine si tonice (si tonici!).
La pag. 4-5 aflam binecunoscutele Natural Balance Shake, un supliment alimentar folosit in diete pentru slabit si pentru mentinera greutatii corporale.
La pag. 12 gasim promitatorul Complex suedez pentru frumusete - contine astaxanthin, un antioxidant derivat din alge cu efect antirid dovedit in studii clinice. Este mult mai puternic decât antioxidantii obisnuiti. Sustine frumusetea naturala a pielii, elasticitatea si rezistenta ei, protejandu-ne impotriva radicalilor liberi si a razelor UV. De asemenea, protejeaza muschii impotriva procesului degenerativ, reduce oboseala si imbunatateste capacitatea de efort, prin scaderea nivelului acidului lactic. Cum il folosim: o capsula pe zi, dupa masa principala.
Impreuna cu acesta sau separat, putem folosi Hair & Nail NutriComplex, care ne va ajuta sa nu ne pierdem parul si sa nu ne stricam unghiile. Luam 2 tablete pe zi, chiar amandoua odata, dimineata; nu e nevoie sa mancam inainte. Tinem cura 3 luni, apoi facem pauza 3 saptamani, dupa care putem reincepe tratamentul.
Recomand sa cititi si raspunsurile date de specialistii Wellness Oriflame in rubrica FAQ, sunt utile.
Puteti sa rasfoiti brosura de mai jos si sa va sunati reprezentantul pentru comenzi. Enjoy!


Avand in vedere ca politica Oriflame este de a folosi numai produse naturale, tratamentele nu par sa aiba contraindicatii, cu exceptia unor boli precum diabetul, ce impun atentie stricta. Opinia mea: este recomandat (obligatoriu, chiar) sa consultam medicul specialist, atunci cand vrem sa tinem o dieta, pentru a fi siguri de utilitatea fiecarui produs pentru binele nostru.
Desigur, fizic tonic doar cu dieta, fara miscare, nu se poate! Incearca DANSUL WELLNESS care te va inviora si vei pierde calorii; in plus, vei fi si mai atragatoare pe ringul de dans de pe plaja... Uita-te la http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bt4vEyMv6iI.
Informatii obtinute de pe ro.oriflame.com.
Catalogul este valabil pentru comenzi facute in perioada 18 iunie - 30 septembrie 2012.

Catalog Wellness Oriflame 9-13 2012 (iunie-septembrie) - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org