Concurs verdelapremii.ro codul Nutline 2012

Se intoarce concursul de bomboane agricole de la Nutline - Verde la Euro!
Multe feluri de semincioare, unele mai sanatoase, altele... hm... Cele mai bune seminte sunt cele crude, de floarea-soarelui sau de dovleac.
Din semintele de floarea-soarelui putem sa asimilam cantitati zdravene de vitamina E, B1, B5, magneziu, seleniu si fosfor, numai bune sa ne dezmortim, sa ne punem in miscare primavara asta.
Dupa cativa kilometri pe bicicleta sau cateva ture de alergare, facem o pauza mica de gustare si rontaim seminte impreuna cu vreo doua nuci, cateva migdale, niste prune uscate si merisor uscat. Cica ne ajuta sa nu imbatranim (?), sa nu ne doara inimile si sa nu facem cancer.
Deci, daca vrei sa mesteci cu folos seminte, desfa incet ambalajul Nutline, cu grija sa nu rupi codul de concurs inscris pe spatele pachetului, deasupra codului de bare. Pana la 27 mai 2012 poti sa trimiti codul de concurs pe www.verdelapremii.ro sau prin SMS la numarul 1711 (tarif normal in toate retelele) ori pe adresa de Facebook verdelanutline. Ce castigam daca seminte mancam? Nutline zice ca e verde la euro si ca ne da cate 100 de Euro pe ora, adica mai exact 1344 de asemenea premii.

Concurs verdelapremii.ro codul Nutline 2012 - comentarii

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2011 Traieste-sanatos.org